skip to Main Content

Wij zijn uw dakdekker en loodgieter in Berlicum

Heeft u in de omgeving van Berlicum behoefte aan een professionele dakdekker en loodgieter? Kies dan voor de de diensten van M.H. van Meurs en Zn. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan het dak of de CV ketel. Tevens zijn wij in te schakelen om het riool te ontstoppen. Een nieuwe riolering aanleggen? Wij doen het graag voor u. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken met ons dakdekkersbedrijf en loodgietersbedrijf vanuit Berlicum.

10 jaar schriftelijk garantie.. dat geeft nog eens een vertrouwd gevoel.

Wat onze loodgieter voor u doet in Berlicum

Onze loodgieter en CV installateur staat graag voor u klaar in Berlicum. Wij staan als erkend loodgietersbedrijf bekend om ons vakmanschap. Zo zijn wij ook SEI-gecertificeerd. Dit betekent dat wij ons tijdens de werkzaamheden houden aan alle actuele regelgevingen en eisen. Dit is zeer belangrijk wanneer wij bijvoorbeeld uw CV ketel repareren. Ook regelmatig onderhoud kan gevaarlijke situaties door uw CV ketel voorkomen. Is uw CV installatie aan vervanging toe? Wij bieden een ruim assortiment met installaties van a-merken. Neem bijvoorbeeld een installatie van het Nederlandse merk Vaillant. Wanneer u deze installatie aanschaft, krijgt u van ons als Vaillant Select Dealer 5 jaar onderdelengarantie en 2 jaar arbeidsgarantie. Ook bij andere loodgieters klussen bieden wij hulp. Onze loodgieter helpt met zijn rioolservice het riool te ontstoppen. Daarnaast kan hij voor u een riolering aanleggen.

Het onderhoud van uw zinkwerk en dakbedekking

Heeft u in Berlicum een grondige inspectie nodig van uw dak? Vermoedt u een lekkage? Bel ons direct op. Wij komen dan zo snel mogelijk het dak controleren en indien nodig repareren. Van bitumineuze dakbedekking tot zinkwerk, wij kunnen vrijwel ieder type dakbedekking herstellen. Wilt u volledig nieuwe dakbedekking? Ook dat is mogelijk bij ons. In ons ruime assortiment vindt u altijd wel een materiaalsoort dat u wenst. Wij hebben onder andere bitumen, koper, zink en kunststof. Onze dakdekker vertelt u graag meer over de voordelen en nadelen van ieder materiaal.

Benader ons dakdekkersbedrijf vanuit Berlicum

Neem snel contact op met ons loodgietersbedrijf en dakdekkersbedrijf voor meer informatie over de mogelijkheden wat betreft dakbedekking en zinkwerk. Moeten wij in Berlicum het riool ontstoppen? Of wilt u ons een lekkage laten oplossen? Bel dan direct naar 073-6233999 of mail via info@meursmhvanloodgieter.nl. Natuurlijk kunt u ook het online contactformulier op onze website invullen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om onderhoud te plegen of een reparatie uit te voeren aan uw dak of CV ketel in Berlicum.

BEL ONS Back To Top