skip to Main Content

Uw professionele Rioolservice

Wilt u een riolering laten aanleggen of riool laten ontstoppen? Bij M.H. van Meurs en Zn. bent u aan het juiste adres. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Is uw toilet of afvoer verstopt? Onze ervaren rioolspecialisten verhelpen verstoppingen direct. Heeft u te maken met schade en stank in uw hoofdriool? Wij zijn ook gespecialiseerd in het vernieuwen en repareren van afvoersystemen. Met onze ervaring van ruim 35 jaar weten wij precies hoe wij schade en ontstopping op een effectieve manier kunnen verhelpen. Schakel vandaag nog onze rioolservice in!

10 jaar schriftelijk garantie.. dat geeft nog eens een vertrouwd gevoel.

Zo gaan wij als rioolservice te werk

Als rioolservice bieden wij inspectie, reiniging en reparatie voor zowel particulieren als bedrijven. Bij een probleem als een verstopping halen wij namelijk niet alleen de schade voor u weg. Wij achterhalen en behandelen ook direct de oorzaak van het probleem. Heeft u te maken met wateroverlast omdat het vuil water van uw douche, wc of keuken niet meer wegstroomt? Of is de riolering van uw afvoer plotseling verstopt? Wij verhelpen de waterlast en de vieze stank. Ook voor de aanleg en aansluitingen van nieuwe riolering, of renovatie kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen uw buitenriool of binnenriolering van A tot Z. Laat onze ervaren monteurs bij u langskomen om uw riool te ontstoppen of riolering te laten aanleggen.

Wat mogen wij voor u betekenen?

Voor alle benodigde werkzaamheden in uw riolering of afvoer staan wij voor u klaar. Zo vragen ook kraan- en gasleidingen om specialistenwerk. Een lek kan in beiden gevallen namelijk tot brand leiden als deze niet op tijd wordt ontdekt. Maar ook als u te lang wacht met een wateroverlast in uw riolering, om te voorkomen dat de schade alsmaar groter wordt. Om de schade kosten te beperken helpen wij u graag met het:

  • Verhelpen lekkages
  • Lossen verstoppingen op
  • Onderhouden van rioleringsbuizen
  • Inspecteren en repareren rioleringen

Wilt u ook uw riool laten inspecteren en repareren? Laat uw wensen weten en laat door ons een riolering aanleggen of uw riool ontstoppen.

Riolering laten aanleggen of riool laten ontstoppen? Bel of mail

Wenst u een ervaren rioolspecialist om die vervelende verstopping in uw riool op te lossen? Of wilt u uw rioleringsbuizen laten onderhouden? Bel voor een afspraak of meer informatie naar: 073-6233999, stuur een mail naar info@meursmhvanloodgieter.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij bieden u een snelle en professionele service. Uiteraard kunt ook een geheel nieuwe rioleringen laten aanleggen.

BEL ONS Back To Top