skip to Main Content

Behoefte aan een professioneel loodgietersbedrijf?

Bent u op zoek naar een vakkundige en ervaren loodgieter? M.H. van Meurs en Zn. verricht als erkend installateur alle soorten leidingen en CV installaties in de omgeving van Den Bosch. Heeft u te maken met een lek, ruikt u gas of doet de verwarming het niet meer? Onze specialisten lossen het voor up. Ook is het mogelijk om nieuwe gas- en waterleidingen en hemelwaterafvoer te laten installeren. Is er met één van deze producten iets mis? Een lekkage, bijvoorbeeld, of een uitgevallen CV ketel? Dan repareren we het snel voor u. Waar wilt u ons loodgietersbedrijf voor inschakelen?

10 jaar schriftelijk garantie.. dat geeft nog eens een vertrouwd gevoel.

Onze diensten in loodgieterswerk

Als loodgietersbedrijf zijn wij een erkend cv-installateur en specialist in kraan- en gasleidingen. Wij installeren de volledige CV installatie van uw woonhuis of bedrijfspand. We verrichten deze klus volgens de laatste eisen en regelgeving. Wij zijn u zowel van dienst bij de vloerverwarming als bij ketel-installaties. Heeft u te maken met een lekkage? Dan is noodzakelijk om direct actie te nemen. Een lek kan namelijk tot brand leiden als hij niet op tijd wordt ontdekt. Wij verhelpen niet alleen lekkages maar ook andere loodgietersproblemen. Zo verhelpen wij ook gaslekkages en lekkages aan uw dak. Naast lekkages kunt u ons bedrijf ook inschakelen voor:

  • Onderhoud van rioleringsbuizen
  • Aanleg en onderhoud van alle water- en gasleidingen
  • Montage van kranen
  • Het vervangen van onderdelen

Loodgieter nodig voor CV installatie of onderhoud?

Wilt u de levensduur van uw CV verlengen? Schakel dan een loodgieter in voor cv onderhoud. Ook voorkomt u hiermee vervelende situaties zoals onnodig energieverbruik en een storing aan de verwarming. Ook voor de veiligheid is het belangrijk om uw cv te regelmatig te onderhouden. Als u net een nieuwe CV ketel heeft aangeschaft, installeren we deze ook graag voor u. Zo weet u zeker dat u kunt genieten van een optimaal wooncomfort.

Bel of mail voor reparatie, renovatie of onderhoud

Wilt u onze vakkundige allround loodgieter of dakdekker inschakelen voor cv onderhoud, cv installatie, of andere werkzaamheden? Laat u wensen aan ons weten en bel naar 073-6233999 of stuur een mail naar info@meursmhvanloodgieter.nl. Als u te maken met een lekkage of een uitgevallen CV ketel dan repareren wij deze snel voor u. Wij zijn een professionele, gecertificeerd en erkend bedrijf met een betrouwbare en up-to-date expertise. Schakel ons loodgietersbedrijf in voor reparatie of onderhoud.

BEL ONS Back To Top