skip to Main Content

M.H. VAN MEURS REPAREERT LEKKEN VAN ALLE DAKEN IN REGIO DEN BOSCH

Er zijn talloze charmante daktypes die u helpen om droog te blijven. Mits goed gelegd, natuurlijk. Maar het kan gebeuren dat er een lek ontstaat. Ineens moet u pannen op zolder gaan plaatsen. Is dat bij u het geval? Neem dan direct contact op met M.H. van Meurs in de regio Den Bosch. Wij repareren het lek snel, en met garantie.

10 jaar schriftelijk garantie.. dat geeft nog eens een vertrouwd gevoel.

DAK-, LOOD- EN ZINKWERK OP NIVEAU

Er zijn talloze oorzaken te bedenken voor een lekkage. Zelfs de windrichting kan van invloed zijn. En de vochtplek bevindt zich niet altijd daar waar het water binnenkomt. Het water kan ergens anders naartoe stromen.

M.H. van Meurs en Zn. inspecteert uw dak en vindt snel de oorzaak van het lek. Meestal is het een losliggende dakpan, maar het kan ook een probleem in het beton zijn, of iets aanverwants.

Welk materiaal gebruiken we?

Afhankelijk van uw budget zijn er diverse keuzes voor het te gebruiken materiaal. Bitumen en kunststof worden vaak gebruikt, omdat ze makkelijk aan te brengen zijn en lang meegaan. Koper en zink gaan zeker even lang mee en staan veel stijlvoller.
Regenpijpen

Zink wordt ook vaak ingezet voor regenpijpen. Deze pijpen aan elkaar solderen is handwerk. Dat kan alleen op maat. Maar eens gemaakt, gaat er weinig meer mee mis. U moet het hooguit af en toe laten ontstoppen. Ook daar kunt u ons voor vragen.
Wilt u meer weten?

BEL ONS Back To Top