skip to Main Content

Een erkend CV installateur voor installatie, onderhoud en reparatie

Bent u op zoek naar een erkende en vakkundige installateur? Schakel Installatiebedrijf M.H. van Meurs en Zn. in. Zo installeren wij de volledig CV installatie van uw woonhuis of bedrijfspand. We verrichten deze klus volgens de laatste eisen en regelgeving. Wij zijn u zowel van dienst bij de vloerverwarming als bij ketel-installaties. Heeft u problemen met uw CV ketel of wenst u grondig onderhoud? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Een erkend installateur is dus onmisbaar als u problemen ondervindt, of juist een geheel veilige nieuwe installatie nodig heeft. Benader M.H. van Meurs en Zn. voor CV installatie, CV onderhoud of CV reparatie van uw CV ketel.

10 jaar schriftelijk garantie.. dat geeft nog eens een vertrouwd gevoel.

Onze diensten in CV onderhoud en CV reparatie

Wilt u de levensduur van uw CV ketel verlengen? Kies dan voor regelmatig onderhoud om CV storingen en onnodig gasverbruik te voorkomen. Wij adviseren om minimaal om de 2 jaar CV onderhoud te laten uitvoeren door een ervaren monteur. Is iets defect aan uw CV ketel? Dan repareren wij ook graag uw CV ketel. Onze monteurs maken gebruik van moderne meet- en herstel apparatuur om snel en effectief problemen te signaleren en te herstellen. Met alle service onderdelen kunnen wij vrijwel alle problemen direct oplossen. Heeft u vaker problemen, zoals een storing? Dan raden wij aan om uw oude ketel te vervangen. Op deze manier dalen uw stookkosten. Heeft u een nieuwe CV ketel aangeschaft dan komt onze Cv installateur ook graag bij u langs voor de installatie.

Reparatie aan uw verwarming nodig? De CV installateur helpt!

In de wintermaanden komt het regelmatig voor dat een CV ketel in storing raakt. Vaak zijn oorzaken slijtage van de verwarmingsketel, gebrekkig onderhoud of door een storing in de stadsverwarming. Onze erkende installateur kan de meeste storing eenvoudig en snel repareren. Zo hoeft u niet te lang in de kou te zitten. Bij ons weet u zeker dat u te maken heeft met een echte vakman omdat zij beschikken over een SEI-certificaat. Wilt u ook dat uw defecte verwarming of ander probleem aan uw CV efficiënt wordt opgelost? Schakel ons dan in voor een vakkundige reparatie.

Bel of mail ons dakdekkersbedrijf

Heeft u nog vragen over onze dienst of wilt u meer informatie? Of bent u benieuwd naar onze andere diensten, zoals dakbedekking en zinkwerk? Of heeft u te maken met een lekkage of storing aan uw CV? Neem dan contact op via ons telefoonnummer: 073-6233999 of stuur een mail naar info@meursmhvanloodgieter.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Heeft u direct interesse? Plan dan een afspraak in voor een van onze diensten zoals CV onderhoud of reparatie.

BEL ONS Back To Top