skip to Main Content

Uw professionele dakdekkersbedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel en vakkundig dakdekkersbedrijf? Dan bent u bij M.H. van Meurs en Zn. aan het juiste adres! Is uw dak toe aan renovatie? Of moet uw dak gerepareerd worden vanwege een lekkage of ander probleem? Wij helpen u graag. Wij bieden diverse materialen aan voor dakbedekking. Wist u dat wij ook specialist zijn in bitumineuze dakbedekkingen? Wij leggen al 35 jaar diverse mooie daken voor particulieren en bedrijven. Heeft u ook interesse in een vakkundig gelegde bitumenlaag op uw dak door ons dakdekkersbedrijf?

10 jaar schriftelijk garantie.. dat geeft nog eens een vertrouwd gevoel.

Een lekkage? De dakdekker lost het op!

Een lekkage aan een dak ontstaat vaak door wisselvallig weer of door achterstallig onderhoud. Het kan ook zo zijn dat er slijtage is ontstaan, waarlangs water tussen uw dakbedekking en dak dringt. Regelmatig onderhoud voorkomt een lekkage en andere problemen. Heeft u vaak te maken met een lekkage? Dan voeren wij een dakinspectie om de oorzaak te achterhalen en vervolgens uw lekkage effectief te verhelpen. Onze specialisten weten dan duidelijk wat zij constateren in uw dak. Om het dak snel waterdicht te maken, kan een mogelijke oplossing, vloeibare dakbedekking zijn. In sommige gevallen is een compleet nieuw dak nodig, in plaats van het afdichten van een dak. Wat er ook nodig is, wij denken als dakdekkersbedrijf altijd met u mee.

Alle soorten daken snel gelegd door onze dakdekker

Is uw dak aan renovatie toe of aan een geheel nieuw dakbedekking? Bij ons heeft u keuze uit alle soorten dakbedekkingen. Kies bijvoorbeeld voor het duurzame en waterdichte bitumineuze materiaal. Dit is gemakkelijk te verwerken en hecht uitstekend. Maar er zijn ook andere mooie opties mogelijk. Denk aan dakpannen, shingles daken, sedumdaken en roevendaken. Om uw dak optimaal te beschermen tegen alle weersomstandigheden is het belangrijk de juiste dakbedekking te kiezen. Wij geven u dan ook graag een vrijblijvend advies. Voor ieder daktype, van schuin tot een plat dak, hebben wij als dakdekkersbedrijf de juiste dakbedekking voor u.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op

Wilt u een bitumenlaag op uw dak laten leggen door een vakkundige dakdekker? Of wenst u onderhoud of reparatie bij een lekkage of ander probleem? Neemt u contact op met M.H. van Meurs en Zn. Wij overleggen met u wat er precies moet gebeuren en voeren de klus dan snel en vakkundig uit. Bel naar 073-6233999 of stuur een mail naar info@meursmhvanloodgieter.nl of laat uw gegevens achter via ons online contactformulier. Voor een perfect en goed beschermd dak bent u bij ons als dakdekkersbedrijf aan het juiste adres.

BEL ONS Back To Top