skip to Main Content

De dakdekker en loodgieter in Boxtel

Bent u als particulier in regio Boxtel op zoek naar een goede loodgieter? Of bent u een bedrijf dat op zoek is naar een vakkundige dakdekker voor het verhelpen van een lekkage? Klop dan aan bij M.H. van Meurs en Zn. Als sinds 1979 kunt u hier terecht voor echt vakmanschap op het gebied van rioolwerkzaamheden, dak en CV ketel reparatie en onderhoud. Behoefte aan meer informatie over onze diensten? Benader ons vanuit Boxtel en wij informeren u verder. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak met ons maken.

10 jaar schriftelijk garantie.. dat geeft nog eens een vertrouwd gevoel.

Benader onze loodgieter vanuit Boxtel

Kiest u in Boxtel voor de diensten van onze CV installateur? Dan bent u verzekerd van echt vakmanschap. Wij zijn onder andere in het bezit van een SEI-certificaat en daarom kunt u ervan uitgaan dat wij de actuele regelgevingen en eisen navolgen. Heeft u problemen met uw CV-ketel? Of bent u bang voor een lek? Benader dan direct onze CV installateur. Bij hem kunt u terecht voor CV onderhoud en de CV ketel reparatie. Liever een geheel nieuwe CV installatie? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment met a-merken. Kies bijvoorbeeld een installatie van het merk Vaillant. Als Vaillant Select Dealer kunnen wij u 5 jaar onderdelengarantie en 2 jaar arbeids garantie aanbieden bij dit type installatie.

De dakdekker helpt met onderhoud aan uw zinkwerk en dakbedekking

Een keer in de zoveel tijd kan uw dak wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Door allerlei invloeden van buitenaf kunnen er lekkages ontstaan. Benader dan direct vanuit Boxtel onze dakdekker. Hij controleert uw dak op zwakke plekken en kan deze, indien nodig, repareren. Wij plegen onder andere onderhoud aan bitumineuze dakbedekking en zinkwerk. Gaat u toch voor een volledig nieuwe dakbedekking? Maak dan een beslissing over welk type materiaal u uw dak mee wilt laten bedekken. Kies voor bitumen, koper, zink of kunststof. Laat u adviseren door onze dakdekker over de voor- en nadelen van de materialen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken. Voor welk type zinkwerk kiest u bij uw dakbedekking?

Neem contact op met ons dakdekkersbedrijf vanuit Boxtel

Wanneer u in Boxtel contact met ons opneemt, informeren wij u graag verder over de mogelijkheden wat betreft dakbedekking en zinkwerk. Heeft u last van een lekkage? Of is het riool verstopt? Wij staan voor u klaar. Bel direct naar 073-6233999 of mail via info@meursmhvanloodgieter.nl. Tevens kunt u het online contactformulier op onze website invullen. U kunt dan rekenen op onze hulp bij het onderhoud of de reparatie van uw CV ketel of dak in Boxtel.

BEL ONS Back To Top