skip to Main Content

Uw dakdekker en loodgieter in Den Bosch

Bent u een bedrijf of particulier in de omgeving van Den Bosch en bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter en dakdekker? Dan bent u bij M.H. van Meurs en Zn. aan het juiste adres. Wij zijn een dakdekkersbedrijf en loodgietersbedrijf dat u helpt met CV onderhoud en reparatie, rioolservice en het onderhoud en leggen van dakbedekking. Al sinds 1979 bieden wij vakmanschap op maat. Wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan verder of maak direct een afspraak met onze vakmannen vanuit Den Bosch.

10 jaar schriftelijk garantie.. dat geeft nog eens een vertrouwd gevoel.

Onze CV installateur en rioolservice in Den Bosch

Wij zijn een echt erkend loodgietersbedrijf. We zijn bijvoorbeeld SEI-gecertificeerd. Dit betekent dat wij al ons loodgieterswerk en rioolwerkzaamheden volgens de laatste regelgevingen en eisen uitvoeren. Wat doen wij allemaal als loodgieter? Wij helpen u bij onderhoud aan uw kraan- en gasleidingen en zorgen ervoor dat deze gemaakt worden wanneer er problemen worden ondervonden. U kunt op onze CV installateur rekenen bij CV onderhoud of een CV ketel reparatie. Tevens kunt u ons inschakelen om een riolering aan te leggen of een riolering te ontstoppen. Heeft u een geheel nieuwe installatie nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn een Vaillant Select Dealer. Dit betekent dat wij op Vaillant installaties 5 jaar onderdelengarantie en 2 jaar arbeids garantie kunnen geven. Ook voor andere a-merken kunt u bij ons terecht.

De dakdekker voor lekkages, nieuw zinkwerk en dakbedekking

Voor hulp van een vakkundige dakdekker zit u bij ons helemaal goed. Wij repareren als dakdekkersbedrijf alle daken in regio Den Bosch. U kunt hierbij denken aan bitumineuze dakbedekking en zinkwerk. Een lekkage kan zomaar ontstaan. Factoren als wind en water spelen vaak een grote rol. Heeft u in Den Bosch ook te maken met een lekkage? Dan komen wij graag bij u langs om uw dak te inspecteren. De dakdekker zal de oorzaak vinden en het probleem verhelpen. Een volledig nieuwe dakbedekking behoort ook tot de mogelijkheden. Voor welk materiaal kiest u? Gaat u voor bitumen en kunststof of kiest u toch voor stijlvol zink en koper? Onze vakkundige dakdekker geeft u graag advies op maat. Tevens kunnen we een mooie zinken regenpijp toevoegen. Geef uw wensen wat betreft uw zinkwerk en dakbedekking aan ons door!

Benader het loodgietersbedrijf en dakdekkersbedrijf vanuit Den Bosch

Wenst u in Den Bosch ook prachtig nieuw zinkwerk of dakbedekking? Of heeft u te maken met een lekkage of verstopping? Bel ons dan via 073-6233999, mail naar info@meursmhvanloodgieter.nl of vul ons online contactformulier in. Ons dakdekkersbedrijf en loodgietersbedrijf hoopt u dan zo snel mogelijk te helpen in Den Bosch.

BEL ONS Back To Top