skip to Main Content

Uw dakdekker en loodgieter in Drunen

Kunt u als particulier of bedrijf in Drunen de hulp van een erkende loodgieter of dakdekker? Kies dan voor de diensten van M.H. van Meurs en Zn. Al meer dan 35 jaar kloppen mensen bij ons aan voor vakkundige hulp op het gebied van dak- en CV ketel onderhoud. Tevens zijn wij in te schakelen wanneer u een riool wilt ontstoppen of een riolering wilt aanleggen. Benader ons voor meer informatie over onze werkzaamheden of maak direct een afspraak met onze specialisten vanuit Drunen.

10 jaar schriftelijk garantie.. dat geeft nog eens een vertrouwd gevoel.

Benader onze loodgieter vanuit Drunen

Welke klus heeft u voor onze loodgieter en CV installateur in Drunen liggen? Wanneer u ons inschakelt, weet u zeker dat u te maken heeft met een echt vakbedrijf. Met ons SEI-certificaat houden wij ons aan de actuele regelgevingen en eisen. Heeft u problemen met uw CV-ketel? Onze CV installateur helpt graag. Hij regelt onder andere het CV onderhoud en de CV ketel reparatie. U kunt ook kiezen voor een geheel nieuwe CV installatie. In ons ruime assortiment vindt u installaties van a-merken. Kies bijvoorbeeld een Vaillant installatie. Wij kunnen u Vaillant Select Dealer 5 jaar onderdelengarantie en 2 jaar arbeidsgarantie geven bij dit type installatie. Ook onze loodgieter biedt hulp. Hij helpt met de rioolservice het riool te ontstoppen. Tevens kan hij een riolering aanleggen.

Wij helpen met onderhoud van uw zinkwerk en dakbedekking

Laat uw dak regelmatig aan een check-up onderwerpen. Onze dakdekker wilt u hier graag bij helpen. Hij inspecteert het dak en zal indien nodig de lekkages repareren. Wij herstellen onder andere bitumineuze dakbedekking en zinkwerk. Heeft u toch liever een nieuwe dakbedekking? Wij bieden onder andere materialen als bitumen, koper, zink of kunststof. Onze dakdekker adviseert u graag over de verschillende voor- en nadelen van de materialen. Zo willen wij ervoor zorgen dat u de juiste keuze maak. Met welk zinkwerk wenst u uw dak uit te rusten?

Bel of mail ons dakdekkersbedrijf in Drunen

Neem snel contact met ons op en ontvang meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van dakbedekking en zinkwerk. Heeft u onverhoopt te maken gekregen met een lekkage? Of wilt u het riool laten ontstoppen? Wij helpen u graag. Benader ons direct via telefoonnummer 073-6233999 of mail naar info@meursmhvanloodgieter.nl. Natuurlijk kunt u ook het online contactformulier op onze website invullen. Wij horen graag wat uw wensen zijn op het gebied van onderhoud en reparatie van uw CV ketel en dak in Drunen.

BEL ONS Back To Top