skip to Main Content

De professionele dakdekker en loodgieter in Hedel

Op zoek naar een ervaren en vakkundige loodgieters in Hedel? M.H. van Meurs en Zn is uw partner om een nieuwe riolering aan te leggen of uw riool te ontstoppen. Of wenst u als particulier of bedrijf een (bitumineuze) dakbedekking / zinkwerk? Dan bent u ook aan het juiste adres voor een professionele dakdekker. Met al meer dan 35 jaar ervaren hebben wij al als dakdekkersbedrijf vele daken mogen leggen. Ook voor onderhoud en reparatie van uw dak of CV ketel kunt u bij ons terecht. Laat ons uw wensen weten en benader ons dakdekkersbedrijf en loodgietersbedrijf vanuit Hedel.

10 jaar schriftelijk garantie.. dat geeft nog eens een vertrouwd gevoel.

De diensten van onze loodgieter in Hedel

Heeft u in Hedel een klus voor onze loodgieter of CV installateur? Dan staan onze erkende specialisten direct voor u klaar. Doordat wij in het bezit zijn van een SEI-certificaat, kunt u altijd rekenen op echt vakmanschap. Of u nu reparatie, renovatie of onderhoud wenst, alle werkzaamheden worden volgens de geldende regelgevingen en eisen uitgevoerd. Heeft u te maken met een storing van uw CV ketel? Benader ons direct om gevaarlijke situaties te voorkomen. Om de kans op storingen te verkleinen raden wij ook regelmatig CV onderhoud aan. Ook voor een nieuwe CV installatie staan wij voor u klaar. Hulp nodig bij een verstopte afvoer? De loodgieter staat direct voor u klaar om het riool te ontstoppen. Ook kunnen wij een riolering voor u aanleggen.

Onze werkzaamheden in zinkwerk en dakbedekking

Als u in Hedel problemen als lekkages wilt voorkomen, is het aan te raden om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Heeft u al te maken met een lekkage en weet u niet precies waar deze zich bevindt? Dan komen wij graag bij u langs om een inspectie uit te voeren. Op deze manier kunnen we snel en effectief een lekkage verhelpen. Wij verrichten herstelwerkzaamheden aan onder andere bitumineuze dakbedekking en zinkwerk. Ook als u een geheel nieuwe dakbedekking wenst, leggen wij deze graag naar wens. Kies bijvoorbeeld uit onze stijlvolle dakbedekking van bitumen, koper, zink of kunststof.

Neem contact op met ons dakdekkersbedrijf vanuit Hedel

Heeft u interesse in een (bitumineuze) Dakbedekking in Hedel? Of wenst u onderhoud, reparatie aan uw afvoer? Benader ons om een geheel nieuwe riolering te laten aanleggen of uw riool te ontstoppen. Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van dakbedekking en zinkwerk? Bel ons direct via 073-6233999 of mail naar info@meursmhvanloodgieter.nl. Tevens is het mogelijk om het online contactformulier op onze website invullen. Wij zijn uw specialist in reparatie en onderhoud aan uw dak, afvoer en CV ketel in Hedel.

BEL ONS Back To Top