skip to Main Content

De vakkundige dakdekker en loodgieter in Heusden

Bent u in regio Heusden op zoek naar een vakkundige loodgieter die een riolering kan aanleggen? Of bent u een bedrijf dat hulp wenst van een professionele dakdekker? Dan bent u aan het juiste adres bij M.H. van Meurs en Zn. Al meer dan 35 jaar kloppen bedrijven en particulieren bij ons aan voor het juiste onderhoud aan hun dak of CV ketel. Ook helpen wij graag wanneer u een riool wilt laten ontstoppen of een riolering wilt laten aanleggen. Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over onze diensten. Tevens is het mogelijk om direct een afspraak te maken met ons dakdekkersbedrijf en loodgietersbedrijf vanuit Heusden.

10 jaar schriftelijk garantie.. dat geeft nog eens een vertrouwd gevoel.

Hulp van onze loodgieter in Heusden

Heeft u in Heusden een klus voor onze loodgieter of CV installateur? Bij ons kunt u rekenen op echt vakmanschap. Wij zijn in het bezit van een SEI-certificaat. Wij kunnen u hierdoor verzekeren dat alle werkzaamheden volgens de geldende regelgevingen en eisen worden uitgevoerd. Een kapotte CV ketel kan u in gevaarlijke situaties brengen. Daarom is het belangrijk om regelmatig een controle door ons te laten uitvoeren. Natuurlijk komen wij ook zo snel mogelijk bij u langs wanneer uw CV ketel niet naar behoren werkt. Ook voor een nieuwe CV installatie bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt bij ons installaties van echte a-merken. Kies bijvoorbeeld voor een installatie van het Nederlandse Vaillant. Als Vaillant Select Dealer bieden wij u dan 5 jaar onderdelengarantie en 2 jaar arbeidsgarantie. Hulp nodig van onze loodgieter? Wij staan voor u klaar om het riool te ontstoppen. Tevens kunnen wij een riolering voor u aanleggen.

De uitvoering van onderhoud aan uw zinkwerk en dakbedekking

Een regelmatige inspectie van uw dak kan grote problemen als lekkages voorkomen. Laat ons daarom een keer in de zoveel langskomen voor een controle in Heusden. Heeft u een lekkage geconstateerd? Wij willen de lekkage graag verhelpen. Wij verrichten herstelwerkzaamheden aan onder andere bitumineuze dakbedekking en zinkwerk. Wij helpen u ook bij volledig nieuwe dakbedekking. Bij ons kunt u bijvoorbeeld dakbedekking van bitumen, koper, zink en kunststof verkrijgen.

Bel of mail ons dakdekkersbedrijf vanuit Heusden

Wilt u in Heusden meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van dakbedekking en zinkwerk? Wilt u een riolering laten aanleggen? Of moeten wij een riool ontstoppen? U kunt op onze hulp rekenen. Bel ons direct via 073-6233999 of mail naar info@meursmhvanloodgieter.nl. Tevens is het mogelijk om het online contactformulier op onze website invullen. U kunt dan snel op onze hulp rekenen tijdens de uitvoering van een reparatie of onderhoud aan uw dak of CV ketel in Heusden.

BEL ONS Back To Top