skip to Main Content

Uw dakdekker en loodgieter in Rosmalen

Heeft u een bedrijf in regio Rosmalen en wenst u de hulp van een professionele dakdekker? Of bent u een particulier die zijn riool wil laten ontstoppen door een loodgieter? Benader dan de vakmannen van M.H. van Meurs en Zn. Zij hebben al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van dak- en CV ketel onderhoud. U kunt ons inschakelen om het riool te laten ontstoppen of u vraagt onze hulp bij een riolering aanleggen. Benader ons en geef uw wensen aan ons door. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u vanuit Rosmalen.

10 jaar schriftelijk garantie.. dat geeft nog eens een vertrouwd gevoel.

Schakel onze loodgieter in vanuit Rosmalen

Voor welke klus wilt u onze loodgieter en CV installateur in Rosmalen inschakelen? Met onze hulp bent u verzekerd van echt vakmanschap. Wij zijn SEI-gecertificeerd wat inhoudt dat wij voldoen aan alle actuele regelgevingen en eisen. Werkt uw CV-ketel niet meer naar behoren? Bel de CV installateur voor een snelle reparatie of onderhoud aan uw CV ketel. Heeft u liever een volledig nieuwe installatie? Bekijk dan ons ruime assortiment met installaties van de beste kwaliteit. Ga voor een echt Nederlands merk als Vaillant. Wij zijn officieel dealer van dit merk en kunnen u daarom 5 jaar onderdelengarantie en 2 jaar arbeids garantie bieden bij deze installatie. Ook onze loodgieter staat voor u klaar. Hij helpt met de rioolservice het riool te ontstoppen. Tevens kan hij bij u een riolering aanleggen.

Wij verzorgen het onderhoud van uw zinkwerk en dakbedekking

Schakel onze vakkundige dakdekker in voor een regelmatige check-up van uw dak in Rosmalen. Zo kunt u lekkages voorkomen. De dakdekker voert een inspectie uit en repareert eventuele beschadigingen. Wij doen onder andere herstelwerkzaamheden aan bitumineuze dakbedekking en zinkwerk. Soms kan een geheel nieuwe dakbedekking een betere keuze zijn. Wij bieden dan de materialen die uw wenst. U vindt bij ons onder andere dakbedekking van bitumen, koper, zink en kunststof. Vraag onze dakdekker naar de voordelen en nadelen van de verschillende materialen.

Neem contact op met ons dakdekkersbedrijf in Rosmalen

Benader snel ons loodgietersbedrijf en dakdekkersbedrijf vanuit Rosmalen voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van dakbedekking en zinkwerk. Heeft u last gekregen van lekkage? Of moeten wij het riool ontstoppen? Wij staan graag voor u klaar. Benader ons via het telefoonnummer 073-6233999 of mail naar info@meursmhvanloodgieter.nl. Natuurlijk kunt u ook het online contactformulier op onze website invullen. U kunt dan zeer spoedig op onze hulp rekenen bij het onderhoud en de reparatie van uw dak of CV ketel in Rosmalen.

BEL ONS Back To Top