skip to Main Content

Hulp van de dakdekker en loodgieter in Vlijmen

Bent u als bedrijf of particulier in de omgeving van Vlijmen op zoek naar een professionele loodgieter en dakdekker? Kies dan voor de specialisten van M.H. van Meurs en Zn. Al meer dan 35 jaar zijn wij hét adres voor CV onderhoud en reparatie, een fijne rioolservice en onderhoud aan uw dakbedekking. Wij bieden echt vakmanschap en leveren advies op maat. Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak met onze vakmannen vanuit Vlijmen.

10 jaar schriftelijk garantie.. dat geeft nog eens een vertrouwd gevoel.

Schakel onze CV installateur in vanuit Vlijmen

Wanneer u in Vlijmen een loodgieter inschakelt, wilt u een echt vakman. Als loodgietersbedrijf zijn wij in het bezit van een SEI-certificaat. Dit betekent dat wij al het loodgieterswerk en de rioolwerkzaamheden uitvoeren volgens de laatste regelgevingen en eisen. Heeft u problemen met uw CV ketel? Vermoedt u bijvoorbeeld een lek? Dan is het verstandig om onze loodgieter in te schakelen voor CV onderhoud of CV ketel reparatie. Gaat u liever voor een volledig nieuwe CV installatie? Wij bieden een ruim assortiment met installaties van a-merken. Kies bijvoorbeeld voor een Vaillant installatie. Als Vaillant Select Dealer kunnen wij u 5 jaar onderdelengarantie en 2 jaar arbeids garantie geven op dit type installatie.

Het oplossen van problemen met uw zinkwerk en dakbedekking

Beschermt uw dak u niet meer naar behoren tegen wind water? Wij komen graag bij u langs in Vlijmen om het dak te controleren en inspecteren. Wij gaan hierbij zeer grondig te werk. Wanneer wij een lekkage vinden, zullen wij die direct repareren. Wij zijn in staat om onder andere bitumineuze dakbedekking en zinkwerk te herstellen. Gaat u toch voor een volledig nieuwe dakbedekking? Dan kunt u kiezen uit een ruim assortiment met verschillende materialen. U vindt bij ons bijvoorbeeld bitumen, koper, zink en kunststof dakbedekking. Behoefte aan hulp bij het uitkiezen van de juiste dakbedekking? Onze vakkundige dakdekker helpt met advies op maat. Tevens geeft hij u de mogelijkheid om bijpassend zinkwerk zoals een regenpijp uit te zoeken. Uw wensen en eisen staan centraal bij het uitkiezen van de juiste dakbedekking en zinkwerk!

Bel of mail het loodgietersbedrijf en dakdekkersbedrijf vanuit Vlijmen

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van dakbedekking en zinkwerk? Heeft u in Vlijmen toch te maken gekregen met een lekkage? Of is het riool verstopt? Neem dan contact met ons op via 073-6233999 of mail naar info@meursmhvanloodgieter.nl. Natuurlijk kunt u ook het online contactformulier op onze website invullen. Onze dakdekker en loodgieter zal dan zo snel mogelijk bij u langskomen om de lekkage te verhelpen of de CV ketel te onderhouden in Vlijmen.

BEL ONS Back To Top