skip to Main Content

Uw dakdekker en loodgieter in Vught

Zoekt u als bedrijf of particulier een vakkundige loodgieter en dakdekker in regio Vught. Dan zit u helemaal goed M.H. van Meurs en Zn. Als dakdekkersbedrijf en loodgietersbedrijf zorgen wij voor CV onderhoud en reparatie, bieden wij een rioolservice en verzorgen wij het onderhoud en het leggen van dakbedekking bij u thuis. Het bedrijf bestaat als sinds 1979 en biedt echt vakmanschap. Neem snel contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak vanuit Vught.

10 jaar schriftelijk garantie.. dat geeft nog eens een vertrouwd gevoel.

Benader onze CV installateur vanuit Vught

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf met een SEI-certificaat. Het SEI-certificaat geeft aan dat wij al ons loodgieterswerk en rioolwerkzaamheden volgens de laatste regelgevingen en eisen uitvoeren. Als loodgieter kunnen wij onder andere onderhoud aan uw kraan- en gasleidingen uitvoeren. Tevens voorkomt en lost onze CV installateur problemen op aan uw CV-ketel middels CV onderhoud of CV ketel reparatie. Natuurlijk helpen wij u ook met een riolering aanleggen of een riolering ontstoppen. Een volledig nieuwe installatie behoort ook tot de mogelijkheden. Als Vaillant Select Dealer kunnen wij u 5 jaar onderdelengarantie en 2 jaar arbeids garantie geven op uw Vaillant installatie. Liever een ander a-merk? Ook dat kunnen wij bieden.

Het adres voor nieuw zinkwerk en dakbedekking

Heeft uw problemen met uw dak in Vught? Schakel dan onze dakdekker in om uw dakbedekking te repareren. Wij herstellen onder andere bitumineuze dakbedekking en zinkwerk. Heeft u een lekkage geconstateerd in Vught? De dakdekker komt graag langs om het dak te inspecteren en te repareren. Wenst u liever een geheel nieuwe dakbedekking? Ons dakdekkersbedrijf staat voor u klaar. U heeft een ruime keuze uit verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan bitumen en kunststof of kies voor stijlvol zink en koper. Met de juiste dakbedekking ziet uw huis of pand er weer uit als nieuw. Hulp bij het kiezen van de juiste dakbedekking? Wij bieden advies op maat. Tevens laten wij u de mogelijkheden van mooi zinkwerk zoals een zinken regenpijp zien. Wij horen graag uw wensen en eisen wat betreft het zinkwerk en dakbedekking!

Benader het loodgietersbedrijf en dakdekkersbedrijf vanuit Vught

Heeft u in Vught interesse gekregen in prachtig nieuw zinkwerk of dakbedekking? Heeft u onverhoopt te maken gekregen met een lekkage? Of is uw riool verstopt? Bel ons dan direct via 073-6233999, mail naar info@meursmhvanloodgieter.nl of vul ons online contactformulier in. U kunt dan rekenen op de hulp van ons dakdekkersbedrijf en loodgietersbedrijf in Vught.

BEL ONS Back To Top