skip to Main Content

Hulp van de dakdekker en loodgieter in Waalwijk

Heeft u een woning of pand in Waalwijk? En zoekt u een professionele loodgieter en dakdekker om problemen aan uw dak of riolering op te lossen? Dan zit u helemaal goed bij M.H. van Meurs en Zn. Sinds 1979 zijn wij het loodgietersbedrijf en dakdekkersbedrijf dat helpt met vakkundig CV onderhoud en reparatie, een fijne rioolservice en dakonderhoud op maat. Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak vanuit Waalwijk.

10 jaar schriftelijk garantie.. dat geeft nog eens een vertrouwd gevoel.

Schakel onze loodgieter in vanuit Waalwijk

Schakelt u onze loodgieter en CV installateur in vanuit Waalwijk? Dan kunt u rekenen op hulp van een echte vakman. Met ons SEI-certificaat bent u ervan verzekerd dat wij al het loodgieterswerk en andere werkzaamheden uitvoeren in navolging van de regelgevingen en eisen. Werkt uw CV ketel niet meer naar behoren? Dan doet u er goed om onze CV installateur in te schakelen. Hij draagt zorg voor het CV onderhoud en de CV ketel reparatie. Ook voor een volledig nieuwe installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruime hoeveelheid aan installaties van a-merken. Wij kunnen u bijvoorbeeld een Vaillant installatie aanbevelen. Wij zijn een Vaillant Select Dealer en kunnen u 5 jaar onderdelengarantie en 2 jaar arbeids garantie geven op dit type installatie.

Wij lossen de problemen op met uw zinkwerk en dakbedekking

Is uw dak wel aan een onderhoudsbeurt toe? Bel dan vanuit Waalwijk onze dakdekker. Hij inspecteert het dak op lekkages. Indien gewenst kunnen wij de lekkages ook verhelpen. Onze vakmannen zijn in staat om onder andere bitumineuze dakbedekking en zinkwerk te repareren. Denkt u dat een volledig nieuwe dakbedekking een beter idee is? Ook dan bieden wij hulp. Met ons ruime assortiment aan verschillende materialen vindt u altijd het type dakbedekking dat u wenst. U kunt bijvoorbeeld denken aan materialen als bitumen, koper, zink en kunststof. Ieder type dakbedekking heeft zijn voor en nadelen. Laat u tijdens het maken van uw keuze adviseren door onze dakdekker. Hij laat u direct de verschillende mogelijkheden op het gebied van zinkwerk zien.

Neem contact op met ons loodgietersbedrijf vanuit Waalwijk

Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van dakbedekking en zinkwerk? Moet er in Waalwijk een lekkage worden opgelost? Of is uw riool verstopt? Wij bieden hulp. Bel direct naar 073-6233999 of mail via info@meursmhvanloodgieter.nl. Tevens kunt u het online contactformulier op onze website invullen. Wij hopen u dan zo snel mogelijk te helpen met uw lekkage of het onderhoud aan uw CV ketel in Waalwijk.

BEL ONS Back To Top