skip to Main Content

(Bitumineuze) dakbedekking en zinkwerk

Wilt u uw woning voorzien van (bitumineuze) dakbedekking of zinkwerk? M.H. van Meurs en Zn. verzorgt alle bitumineuze, kunststof, zink en koper daken. Of het nu gaat om onderhoud, renovatie, herstelwerkzaamheden of nieuwe daken, wij zijn uw partner voor al uw dakwerken. Wij hebben al ruim 35 jaar met plezier vele daken mogen leggen voor zowel particulieren en bedrijven. Ook als u te maken heeft met een lek, staan ons vakmensen direct voor u klaar. Wij vertellen u alles over bitumen en ons dak- en zinkwerk. Wanneer schakelt u onze professionals in de voor (bitumineuze) dakbedekking of zinkwerk?

10 jaar schriftelijk garantie.. dat geeft nog eens een vertrouwd gevoel.

Diverse materiaal van (bitumineuze) dakbedekking tot zinkwerk

Naast bitumineuze dakbedekking en zinkwerk voor uw woning, nieuwe schuur of een mooi buitenhuis bieden wij ook andere materialen aan. Denk aan dakpannen, shingles daken, sedumdaken en roevendaken. Afhankelijk van uw budget zijn er diverse keuzes voor het te gebruiken materiaal. Bitumen en kunststof worden vaak gebruikt, omdat ze makkelijk aan te brengen zijn, duurzaam zijn en lang meegaan. Koper en zink gaan zeker even lang mee en staan veel stijlvoller. Zink wordt vaak ingezet voor regenpijpen. Ook zink heeft een lange levensduur en is onderhoudsarm. U moet het hooguit af en toe laten ontstoppen. Wij zijn u van dienst bij zowel het onderhouden en renoveren van uw dak of regenpijpen.

Complete service voor (bitumineuze) dakbedekking / zinkwerk

Werkzaamheden die wij uitvoeren bij het onderhouden en renoveren zijn het opnieuw aanbrengen van een toplaag en eventueel isoleren, aanbrengen of vervangen van het hemelwaterafvoer, randafwerking in zinken daklijsten en lekkages herstellen. Lekkages kunnen talloze oorzaken hebben, vaak speelt het wisselvallige weer mee en de windrichting kan zelfs van invloed zijn. Een vochtplek bevindt zich niet altijd daar waar het water binnenkomt. Om te achterhalen waar de lek precies zit en wat de oorzaak is voeren wij graag een dakinspectie uit. Vervolgens zorgen wij voor een effectieve aanpak om de lekkage in uw (bitumineuze) dakbedekking of zinkwerk te verhelpen.

Heeft u interesse? Bel of mail

Bent u geïnteresseerd in een bitumineuze) dakbedekking of zinkwerk? En wilt u deze laten leggen door een vakkundige dakdekker? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 073-6233999, stuur een mail naar info@meursmhvanloodgieter.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier. Ook voor onderhoud of reparatie van een lek bent u bij ons het juiste adres. Wij inspecteren uw dak en vinden snel de oorzaak van de lek. Voor renovatie, onderhoud of reparatie van uw (bitumineuze) dakbedekking of zinkwerk zijn wij uw professionele partner.

BEL ONS Back To Top